Restauratie en renovatieprojecten Anno Architecten.
herbestemming van historische gebouwen. 32 9 329 46 98. De pastorie van Balegem in de schaduw van de kerk leeg. Zoals vele pastorieën in Vlaanderen. Het huis is klein. Te klein voor 5 personen.Het huis is charmant de schaal wordt geapprecieerd.Het. Restauratie en uitbreiding van de pastorie van Gestel arch. Taeymans De pastorie van Gestel is. Restauratie van herenwoning naar orgineel ontwerp van architect S.
 Renovatie woning DOMA te Deurne MADE ARCHITECTS.
Renovatie modernistische woning 1935 arch. Kaplansky.
 renovatie stedelijk zwembad Radar Architecten.
ZBA renovatie stedelijk zwembad Deurne. Programma renovatie stedelijk Arena zwembad.
 ARCHITECT BART Architect Leuven.
Bij architect Bart heeft u de vrijheid om zelf de lijnen uit te zetten. Voor al uw dromen in verband met bouwplannen in de regio Leuven kan u bij architect Bart terecht. Architect Bart is een jonge dynamische gediplomeerde architect in het Leuvense. Voor kleine verbouwingen renovaties of grotere nieuwbouwprojecten in Leuven bent u bij het architectenbureau van architect Bart aan het juiste adres. Samen met uw aangestelde architect bespreken we samen uw wensen in detail waarna ze worden uitgewerkt tot u tevreden bent. Iets tijdloos of modern? Naargelang uw persoonlijke smaak en uw budget kan u steeds bij architect Bart in Leuven terecht. Woningen en villas in Leuven van architect Bart laten zich met niets vergelijken.
 verbouwing renovatie en nieuwbouw.
een bouwtekening of een nieuwe indeling van uw ruimte. dan kunt u met ons de mogelijkheden doornemen. Met een onafhankelijk architect kunt u de concurrentie tussen aannemers optimaal uitspelen en woont u achteraf in een woning die beter aan uw verwachtingen beantwoordt. Vanaf 01/01/2014 moeten alle stedenbouwkundige aanvragen voldoen. aan strengere eisen in het kader. BAAN ARCHITECTEN Rooigemlaan 450 9000 Gent 09 217 00 85.
 Home.
Ons werkgebied strekt zich uit van de kust tot de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel en Zuid-Nederland. Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten. Maar een goede eerste kennismaking begint ook met correcte afspraken. Het architectenbureau verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp. Van bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd.
 Renovatie Projecten Tube Architecten Gent.
Projecten Renovatie
 Renovatie en onderhoud Ruimtelijke Ordening.
Verbouwen renovatie en onderhoud van de woning zonder volume-uitbreiding. Kleine onderhoudswerken zijn niet vergunningsplichtig. Stabiliteitswerken zijn in vele gevallen meldingsplichtig. Stabiliteitswerken aan voorgevels zijn altijd vergunningsplichtig. Onderhoudswerken zijn niet vergunningsplichtig. Voorbeelden van onderhoudswerken die niet vergunningsplichtig zijn. het vervangen van ramen glas en schrijnwerk. het vervangen van pleisterwerk. het herstellen van kapotte verhardingen. het vervangen van kepers panlatten en leien op het dak door nieuwe kepers panlatten en leien zonder vervanging van de dragende balken het dakgebinte. Handelingen zonder stabiliteitswerken en zonder wijziging van het fysiek bouwvolume aan zijgevels achtergevels en daken zijn vrijgesteld van vergunning.
 Architect Van Haegenborgh Michael Bever Zottegem Nieuwbouw Renovatie Energiebewust architecten architectenbureau.
Bij het verkrijgen van de bouwvergunning kan u starten met bouwen en verbouwen. Appartementsgebouw architect ninove architect geraardsbergen zottegem architect herne halle brakel architect regio aalst. Architectenbureau te Zottegem Herzele Zwalm Oosterzele Sint-Lievens-Houtem Lierde Gavere Merelbeke Er wordt gewerkt regio zottegem en geraardsbergen. Lennik en dilbeek regio gooik en galmaarden architect zoeken in Gent Leuven en Kortrijk. Ontwerp van passiehuis en passiefbouw. Dit architectenbureau is grotendeels werkzaam te Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Architect passiefhuis passief wonen passiefwoning. Tekenen van bouwplannen plannen architectenplannen ontwerp uw woning. Architect regio aalst architectenkantoor in de streek van ninove. Wilt u bouwen of verbouwen in traditionele bouw of staalbouw. Een strak modern ontwerp kan worden aangeboden.
Advertenties